ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η μπύρα του βγήκε ... ξινή!

Η μπύρα του βγήκε ... ξινή!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:10




Πρόστιμο "τσεκούρι" έριξε η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον 23χρονο Ντομαγκόι Βίντα, αφού τον τιμώρησε με το ποσό των 100.000 ευρώ, επειδή άνοιξε ένα κουτί μπίρας!

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την NK Βρσαρ. Όταν έγινε αντιληπτός να ανοίγει μπίρα από τον τεχνικό της ομάδας, Άντε Τσάτσιτς, ο ίδιος τον ανάγκασε να κατέβει από το λεωφορείο, ενώ η διοίκηση φάνηκε ακόμη πιο σκληρή επιβεβαιώνοντας τη στάση της με επίσημη ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Ντιναμό αποφάσισε να τιμωρήσει τον Βίντα, έναν Κροάτη διεθνή με 14 συμμετοχές, με πρόστιμο 100.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του».

Ο σύλλογος έχει κατακτήσει τα τελευταία επτά πρωταθλήματα στην Κροατία και να σημειώσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο είχε τιμωρήσει τον Βραζιλιάνο (αλλά πολιτογραφημένο Κροάτη) μέσο Σαμίρ με πρόστιμο 270.000 ευρώ, επειδή διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο του Ζάγκρεμπ, την παραμονή του αγώνα με τη Σερίφ Τιράσπολ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παράλληλα, να αναφέρουμε πως ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Κροατία είναι περίπου 750 ευρώ...! Για να καταλάβετε πόσο ακριβή μπορεί να αποβεί μια μπίρα...!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger