ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Την είχε κάνει "τάρανδο"...

Την είχε κάνει "τάρανδο"...

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 06:20


Όσο και αν ανοίξει τα χέρια και προσευχηθεί  ο Arnold Schwarzenegger, μάλλον δεν θα εισακουστεί! Η αυτοβιογραφία του, του έδειξε το δρόμο για την προσωπική του κόλαση ή έτσι νομίζουμε...
Τα καλά κρυμμένα μυστικά για χρόνια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γκρεμίζουν το προφίλ του καλού οικογενειάρχη που είχε τόσα χρόνια.
Μετά την αποκάλυψη ότι είχε σχέση με την υπηρέτριά του και είχε αποκτήσει και παιδί μαζί της, έρχεται μια άλλη η οποία μάλλον, αν την γνώριζε η σύζυγός του, δεν θα είχε μπει στον κόπο να τον παντρευτεί.
Ο ίδιος, λοιπόν παραδέχεται ότι διατηρούσε δεσμό με την Brigitte Nielsen ( ναι, αυτή που ένα διάστημα είχε σχέση με τον Silvester Stallone) ενώ είχε σχέση με την Maria Shriver. Αυτό συνέβη το 1985, όταν οι δύο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία " Red Sonja".
Εκείνο το διάστημα, ο ηθοποιός συζούσε με τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.
Η σχέση αυτή είχε αναφερθεί και στο βιβλίο της Nielsen αλλά ο Arnold δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Μάλλον περίμενε να κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο...
Το βιβλίο έχε τον βαρύγδουπο τίτλο: " Ολική επαναφορά: η απίστευτη αληθινή ιστορία της ζωής μου" και αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.
Στο βιβλίο αυτό θα εξιστορήσει όσα έγιναν, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με το παιδί και πώς το αντιμετώπισε η Maria Shriver, η οποία παρά τις ικεσίες του, δεν τον συγχώρεσε!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger