ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ο Πίου πήρε ... μεταγραφή!

Ο Πίου πήρε ... μεταγραφή!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 22:20




«Το μαύρο πιστόλι» πήρε μεταγραφή! Από τα διαφημιστικά σποτ της γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο «Πίου» αλλάζει φανέλα και μεταπηδά στα γήπεδα του τοπικού πρωταθλήματος της Κρήτης για να... σκοράρει από τα αποδυτήρια! Ο Ιζούνα Τζόελ Ανίνο, όπως είναι το όνομα του διασημότερου... ψεύτικου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αποφάσισε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στην μπάλα αφού συμφώνησε με τον Πανακρωτηριακό!

Η ομάδα των Στέρνων Ακρωτηρίου, περιοχή στην οποία ο περίφημος «Πίου» ζει πλέον μόνιμα μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του, κινήθηκε έξυπνα και έπεισε τον 34χρονο Νιγηριανό να βγάλει δελτίο για να παίξει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανίων. Ο Πανακρωτηριακός, βέβαια, δεν είναι ΠΑΕ για να έχει άμεσα οφέλη από την απόκτηση του Τζόελ, όμως σίγουρα επικοινωνιακά βγαίνει κερδισμένος.

Ο άνθρωπος που φέρεται να έπεισε το πιο πρόσφατο διαφημιστικό αστέρι της ελληνικής τηλεόρασης να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια (ο «Πίου» έχει δηλώσει ότι έπαιζε μπάλα, αλλά ένας τραυματισμός και οι σχετικά περιορισμένες δυνατότητές του δεν του επέτρεψαν να φτάσει ψηλά) είναι ο Γιώργος Ντενεκετζής, πρώην παίκτης του Πανακρωτηριακού, ο οποίος βοηθάει σε οργανωτικά θέματα. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη προπονήσεις από την Πέμπτη και οι ντόπιοι φίλαθλοι περιμένουν τώρα να «καθαρίσει».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger