ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ναταλία Γερμανού και πρεμιέρα για το "Μες την καλή χαρά"

Ναταλία Γερμανού και πρεμιέρα για το "Μες την καλή χαρά"

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:40




Σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα με το ανανεωμένο "Μες την καλή χαρά".
Η Ναταλία Γερμανού φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, παρουσίασε τους συνεργάτες της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Την παρουσίαση του κάθε συνεργάτη, την έκανε και με ένα τραγούδι, συμβολικό...
Για 5η συνεχόμενη χρονιά, υπήρξε συγκίνηση όταν έκανε την είσοδό του ο Θέμης Γεωργαντάς και ακούστηκε το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Θα είμαι μια ζωή δίπλα σου εγώ".
Στη συνέχεια, φώναξε και τον Παύλο Σταματόπουλο, τον οποίο στόλισε κανονικά, με το τραγούδι «Ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο», πετώντας του τα καρφάκια της που πέρυσι έφυγε για να πάει να γίνει αρχισυντάκτης στο «Πρωινό ΑΝΤ1», και λέγοντας του πως θα προτιμούσε στη θέση του να είναι… η Σίσσυ Χρηστίδου!

Την καλύτερη υποδοχή επεφύλαξε για τα δυο new entries, την Ευαγγελία Αραβανή και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, με τους οποίους έχει δηλώσει σε συνέντευξη της… «ερωτευμένη κεραυνοβόλα»!

Για την Αραβανή είπε πως είναι η απόδειξη πως δεν φτάνει κανείς να είναι μόνο όμορφος, άλλωστε όμορφα κορίτσια υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα, και την υποδέχτηκε με το τραγούδι «Άνοιξη».

Όσο για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη; είχε να πει μόνο τα καλύτερα, καλωσόρίζοντας τον με το τραγούδι της Άννας Βίσση, «Καλημέρα καινούργια μου αγάπη».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger