ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κινέζοι και Γερμανοί ενδιαφέρονται για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Κινέζοι και Γερμανοί ενδιαφέρονται για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας!

Written By Greekznews 1 on Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 14:20

Κινέζοι και Γερμανοί ενδιαφέρονται να αγοράσουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το οποίο θεωρείται πολύ καλό φιλέτο στο Ιόνιο. Ήδη έχουν γίνει...
οι πρώτες κρούσεις και έχουν ζητηθεί στοιχεία. Η κίνηση είναι μεγάλη στο λιμάνι και υπάρχουν προοπτικές να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, ωστόσο είναι αλήθεια ότι έχει και πολλές ελλείψεις, που προβληματίζουν τους ξένους, καθώς τα έργα έχουν καθηλωθεί.
Στο μεταξύ συνάντηση με το γενικό γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, είχε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γεώργιος Κάτσινος, παρουσία και του κεντρικού λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Ιωάννη Κοντόπουλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τα αλιευτικά καταφύγια των Συβότων και της Πλαταριάς, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας. Επίσης, τέθηκε το πρόβλημα που προκύπτει με τα κρατητήρια του Κ.Λ Ηγουμενίτσας και τις συνθήκες κράτησης σε αυτά εξαιτίας του περιορισμένου χώρου. 
Ο δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Μουτζούρη για το ενδιαφέρον του για την περιοχή, αφού είναι η δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα που την επισκέπτεται, ενώ ζήτησε την παρέμβασή του προς τον Οργανισμό Λιμένος, ώστε να συνδράμει το Κεντρικό Λιμεναρχείο στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger