ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα είπε και... ησύχασε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Τα είπε και... ησύχασε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 16:50




Τα είπε και... ησύχασε ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Real FM.

Η εκπομπή του δημοφιλούς δημοσιογράφου περιστράφηκε γύρω από το σάλο που έχει προκληθεί από το δημοσίευμα της Real News για πολιτικούς που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων.

Αφού «προειδοποίησε» να μην επιχειρηθεί καμία προσπάθεια επέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης και έκανε λόγο για χυδαιότητα όσων μιλάνε για αόριστους κινδύνους για τη δημοκρατία με βάση την υπόθεση, ο Νίκος Χατζηνικολάου έστειλε… μήνυμα οργής σε κάποιους συναδέλφους του που προέβησαν σε σχόλια για το δημοσίευμα της Real News.

Οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας στην πρωινή τους εκπομπή στο Mega, αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δημοσιοποιείται το θέμα τώρα, σχεδόν 2 χρόνια μετά την αποκάλυψή του.

«Γιατί τώρα;. Το γιατί τώρα δεν αφορά το δημοσιογράφο που αποκαλύπτει. Τώρα ήρθε στα χέρια μας το έγγραφο και τώρα το αποκαλύψαμε» απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Αν υπάρχει έστω και ένας δημοσιογράφος που δεν θα το δημοσιοποιούσε να μου τον πείτε» συμπλήρωσε ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι το γιατί τώρα θα μπορούσε να αφορά όσους επέλεξαν να διαρρεύσει τώρα το έγγραφο φωτιά…

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger