ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Αντιστεκόμαστε στο κούρεμα της ενημέρωσης»

«Αντιστεκόμαστε στο κούρεμα της ενημέρωσης»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:40



«Αντιστεκόμαστε στα μνημόνια που παράγουν φόβο και φτώχεια, στην επιμήκυνση αυτής της ακραίας και αβέβαιης κατάστασης και σε ό,τι αφορά σε εμάς, αντιστεκόμαστε στο κούρεμα της ενημέρωσης και στη χειραγώγηση των μέσων». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης μιλώντας στονReal Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Τρίμης είπε πως «το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό, είναι κεντρικό, είναι πολιτικό. Εμείς προσπαθούμε με ψηλά το κεφάλι να αντιμετωπίσουμε την κρίση, τις αιτίες της και να δώσουμε διεξόδους» και σημείωσε ότι «οι διέξοδοι πρέπει να είναι στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Αναφερόμενος στο αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είπε: «Είναι υπό των περιστάσεων η κουβέντα ποιος μπορεί να επωφελείται από αυτό, δεδομένου ότι σε κάθε σοβαρό ζήτημα που συνταράσσει την πολιτική ζωή, προφανώς κάποιος μπορεί να επωφελείται. Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι – αφού διασταυρώσει την αξιοπιστία του ντοκουμέντου και αφού διερευνήσει πρόσωπα και πράγματα – να πάρει το ρίσκο, κόντρα σε όλες τις συμβιβαστικές λογικές, να δώσει το στοιχείο στη δημοσιότητα για να βοηθήσει την κοινωνία και τις δικαστικές, νομοθετικές και εκτελεστικές αρχές να δίνουν τις απαντήσεις τους γρήγορα».

Ακούστε τί δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger