ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο "Παΐσιος" και στα ξένα ΜΜΕ

Ο "Παΐσιος" και στα ξένα ΜΜΕ

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 07:00


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης του 27χρονου από τα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς φέρεται να διατηρούσε προφίλ στο Facebook, με την ονομασία "Γέροντας Παστίτσιος" με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο.
Είναι χαρακτηριστικά όσα αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα business insider σχετικά με την υπόθεση. «Προφανώς στην Ελλάδα, η βλασφημία κατά ενός μοναχού στο Facebook, αποτελεί αδίκημα για το οποίο κάποιος συλλαμβάνεται»
«Είναι ανεπιβεβαίωτο, αλλά σύμφωνα με χρήστες του Twitter, η σύλληψή του ανακινήθηκε από τη Χρυσή Αυγή και η κυβέρνηση φαίνεται ότι συμμορφώθηκε» , αναφέρει η ιστοσελίδα.
Στο ίδιο μήκος πνεύματος κινείται και το δημοσίευμα ακόμα μία ξένης ιστοσελίδας με τίτλο: "Η Χρυσή Αυγή 'πίεσε' για τη σύλληψη για βλασφημία κατά του Γέροντα Παΐσιου μέσω σελίδας στο Facebook".
Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες χιλιάδες καταγγελίες είχαν φτάσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από χρήστες του Facebook που ενημέρωναν τις αρχές για τις ύβρεις που αναρτούνται στο συγκεκριμένο προφίλ.


.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger