ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κόντρα Δένδια - ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσιοποίηση ονομάτων ταραχοποιών

Κόντρα Δένδια - ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσιοποίηση ονομάτων ταραχοποιών

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 23:50


Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη δημοσιοποίηση στο site της Ελληνικής Αστυνομίας - ύστερα από εισαγγελική διάταξη - ονομάτων και φωτογραφιών εννέα ατόμων που κατηγορούνται για την διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, κατά τη διαδήλωση της Τετάρτης, .

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε «διαπόμπευση συλληφθέντων διαδηλωτών» τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, υποστηρίζοντας ότι συνιστά πράξη βαρβαρότητας που αποτελεί συνέχεια της «διαπόμπευσης των εκδιδόμενων οροθετικών» προ μηνών. Μεταξύ άλλων ασκεί κριτική ότι «την ίδια στιγμή που αφήνει τη Χρυσή Αυγή να οργιάζει, μετέρχεται τακτικές που θυμίζουν αυταρχικά καθεστώτα, όταν αντιμετωπίζει όσους διαμαρτύρονται ενάντια στη λιτότητα».

Αιχμηρή για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η απάντηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. «Έκαστος εφ’ω ετάχθη. Σε αντίθεση με την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη τάσσεται με τη νομιμότητα και όχι με τους κατηγορούμενους ως ταραχοποιούς και κουκουλοφόρους. Αλλά όπως φαίνεται, οι μάσκες έπεσαν» επισημαίνεται στην απάντηση.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger