ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ποιος θα παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του μεγιστάνα;

Ποιος θα παντρευτεί την ομοφυλόφιλη κόρη του μεγιστάνα;

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 18:10




Ο μεγιστάνας στον τομέα αγοραπωλησίας αυτοκινήτων και ναυτιλίας, Cecil Chao Sze-tsung, ανακοίνωσε ότι προσφέρει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ στον άντρα που θα δεχτεί να παντρευτεί την 33χρονη κόρη του, Gigi Chao, όπως αναφέρει η "South China Morning Post".

«Είναι ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση», δήλωσε ο Chao στο BBC. «Δεν με πειράζει αν είναι πλούσιος ή φτωχός. Το σημαντικό πράγμα είναι να είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος. Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και ωραία εμφάνιση. Είναι αφοσιωμένη στους γονείς της, είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την "South China Morning Post", η ανακοίνωση έγινε μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Chao ότι παντρεύτηκε στην Γαλλία την γυναίκα σύντροφό της εδώ και επτά χρόνια, Sean Eav.

Ο μεγιστάνας, 76 χρόνωνν, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο της κόρης του ήταν «ψευδή». Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν είναι νομικά αναγνωρισμένος στο Χονγκ Κονγκ, ενώ στη Γαλλία πραγματοποιούνται ενώσεις αστικού χαρακτήρα. Ο ίδιος ο Chao δεν παντρεύτηκε ποτέ και στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι έχει συνευρεθεί με 10.000 γυναίκες. Zougla.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger