ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Την πουλάει τη βίλα των οργίων ο Μπερλουσκόνι

Την πουλάει τη βίλα των οργίων ο Μπερλουσκόνι

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:10




Τον επίγειο παράδεισό του επιθυμεί να εξαργυρώσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, βάζοντας πωλητήριο στη βίλα Τσερτόζα ή αλλιώς τη «βίλα των οργίων». Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», o Μπερλουσκόνι αναζητεί αγοραστή από το καλοκαίρι του 2009, όταν ένας φωτορεπόρτερ κατάφερε να διεισδύσει στην έπαυλη και να τραβήξει όχι μία, όχι δύο, αλλά επτά χιλιάδες φωτογραφίες του εσωτερικού και των καλεσμένων.

Εκτοτε, οι αντιπρόσωποι της κτηματομεσιτικής εταιρείας Idra Srl, που διαχειρίζεται τα ακίνητα του Μπερλουσκόνι, έχουν έρθει σε επαφή με εμίρηδες από το Αμπου Ντάμπι, Ρώσους δισεκατομμυριούχους, αλλά και χρηματιστές από το Σίτι του Λονδίνου. Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο αγοραστής θα χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού η τιμή της έπαυλης λέγεται ότι κυμαίνεται ανάμεσα στα 450 και 470 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκτασή της υπολογίζεται σήμερα στα 1.200 στρέμματα, διπλάσια δηλαδή από την έκταση του Βατικανού!

Η ιδιοκτησία αυτή περιλαμβάνει για την ακρίβεια τρεις επαύλεις και βρίσκεται στο πιο κοσμοπολίτικο κομμάτι της Σαρδηνίας, την Κόστα Σμεράλντα. Σύμφωνα με αναφορές, η πρώτη και πιο ωραία κατοικία είναι αυτή του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού: 2.600 τετραγωνικά μέτρα, με επτά κρεβατοκάμαρες και δέκα ακόμα δωμάτια, μεταξύ των οποίων μπάνια, κουζίνες και σαλόνια. Η δεύτερη κατοικία φιλοξενεί τα παιδιά από τον δεύτερο γάμο του Καβαλιέρε και η τρίτη σημαντικούς προσκεκλημένους, όπως για παράδειγμα το ζεύγος Μπλερ ή τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο ο Καβαλιέρε υποδέχεται τακτικά.

Η βίλα Τσερτόζα περιλαμβάνει ακόμα μία τεχνητή λίμνη, επτά πισίνες, θερμοκήπιο με ορχιδέες, κάκτους και σπάνια φυτά, χιλιάδες φοίνικες, υπόγειο τούνελ που οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και ένα ηφαίστειο που όταν «πρωτοεξερράγη» οι γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική!

«Οποιος έρθει εδώ, δεν αποχωρεί με τη θέλησή του!» συνήθιζε να λέει στο παρελθόν ο Καβαλιέρε για τη βίλα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις Βερσαλλίες, τους πύργους του Γουόλτ Ντίσνεϊ, τη Νέβερλαντ του Μάικλ Τζάκσον και τον Ναό του Σολομώντα μαζί!

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger