ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τον έσωσε η... άσχημη αναπνοή

Τον έσωσε η... άσχημη αναπνοή

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 01:50



Κάποιοι μπορεί και να το χρησιμοποιήσουν ως κόλπο στο επόμενο αλκοτέστ για ν' απομακρύνουν τους αστυνομικούς και να μην μπορούν να τους κόψουν καμία κλήση. Ο Justin Timperlake θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να φάει από το Burger King και να οδηγήσει μετά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό που παραλίγο να τον φορτώσει με πρόστιμα.

Ο 31χρονος τραγουδιστής (ναι και ηθοποιός) αποκάλυψε στη συνέντευξη του στην εκπομπή του Jay Leno, The tonight Show, πως ένα βράδυ στη Φλόριντα σταμάτησε να πάρει μπέργκερ κι από την τόσο έντονη γεύση των κρεμμυδιών ήταν σε τόσο μεγάλη ένταση που ήθελε να τρέχει πολύ γρήγορα με τ' αμάξι.

Κάποια στιγμή τον σταμάτησαν οι τύποι με τη μπλε στολή λόγω υπερβολικής ταχύτητας και του ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ χωρίς να γνωρίζουν τι έχει φάει πριν και τι συνέπειες θα έχει αυτό." Κύριε, ξέρω ότι ακούγεται λίγο τρελό αλλά δε θέλετε να το κάνω αυτό." τους είπε ευγενικά κι όταν εκείνοι επέμειναν, κατάλαβαν για τα καλά τι σημαίνει άσχημη αναπνοή μετά από τόσα κρεμμύδια , δεν άντεξαν να γράψουν ούτε μια γραμμή στο μπλοκάκι με τα πρόστιμα και τον άφησαν να φύγει χωρίς σχόλια.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger