ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τριήμερη κατάληψη δημόσιων υπηρεσιών στην Κίσσαμο

Τριήμερη κατάληψη δημόσιων υπηρεσιών στην Κίσσαμο

Written By Greekz News on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 04:10Σε τριήμερη κατάληψη των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και του δήμου Κισσάμου αποφάσισε να προχωρήσει το δημοτικό συμβούλιο αντιδρώντας όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση για κατάργηση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και του Ειρηνοδικείου της περιοχής.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κατάληψη του Δήμου Κισσάμου, της ΔΟΥ, του Ειρηνοδικείου και κάθε άλλης δημόσιας υπηρεσίας που στεγάζεται στο δήμο.
Το δημοτικό συμβούλιο ζητά από τον εμπορικό σύλλογο Κισσάμου να προχωρήσει σε συμβολικό κλείσιμο των τοπικών επιχειρήσεων την Παρασκευή και καλεί την τοπική κοινωνία, τους φορείς και τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις «για το παρόν και το μέλλον της Κισσάμου» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το δημοτικό συμβούλιο προχώρησε στη σύσταση τριμελούς επιτροπής αγώνα αποτελούμενη από το δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και τους πρώην δημάρχους και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Φρόσω Σκουλάκη και Κώστα Κουκουράκη.
«Εάν τα δίκαια αιτήματά μας δεν ικανοποιηθούν, η επιτροπή και τα συλλογικά όργανα θα συνέλθουν εκ νέου την Παρασκευή για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Καμία μορφή αντίδρασης δεν αποκλείεται. Ως έσχατη λύση το δημοτικό συμβούλιο θα εξετάσει εάν και όταν το κρίνει σκόπιμο ακόμη και την παραίτηση όλων των μελών του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση αλλά και σε ψήφισμα που θα σταλεί στον πρωθυπουργό, τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, τους αρχηγούς των κομμάτων, τους βουλευτές Χανίων, το γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και τον περιφερειάρχη Κρήτης.

«Το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην ανακοινωθείσα κατάργηση της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείου Κισσάμου, δηλώνοντας έτοιμο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνει σκόπιμη για να αποτρέψει μια τέτοια αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ενέργεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger