ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πέγκυ Ζήνα : Το τάμα στην Μεγαλόχαρη!

Πέγκυ Ζήνα : Το τάμα στην Μεγαλόχαρη!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:10




Στο νησί της Μεγαλόχαρης βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα προκειμένου να εκπληρώσει το δικό της προσωπικό τάμα. Η τραγουδίστρια, όπως και χιλιάδες άνθρωποι που πηγαίνουν στην Τήνο, ήθελε να ευχαριστήσει τη Μεγαλόχαρη. Στο ταξίδι της αυτό συνοδευόταν από τη μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου και άλλο ένα νεαρό άτομο του περιβάλλοντός της.

Η τραγουδίστρια έκανε αυτό το ταξίδι-αστραπή λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες στο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη. Εφτιαξε έτσι το πρόγραμμά της ώστε κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να επισκεφθεί το νησί και να προσευχηθεί στην εικόνα της Παναγίας, ευχαριστώντας τη μητέρα του Χριστού για τη βοήθεια που της πρόσφερε τη δύσκολη στιγμή.

Η Πέγκυ σε αυτή την άκρως προσωπική στιγμή δεν ήθελε να γίνει αντιληπτή. Ετσι, ένα ζευγάρι μεγάλα μοβ γυαλιά έκρυβαν το πρόσωπό της για να μην την αναγνωρίσουν. Επίσης προτίμησε κάζουαλ ντύσιμο προκειμένου να μη στρέψει πάνω της την προσοχή του κόσμου, ενώ δεν είχε ίχνος μακιγιάζ, αφού ο σκοπός του ταξιδιού ήταν η προσευχή και η κατάνυξη.

Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν το τάμα που είχε για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο όποιος πριν από περίπου έναν χρόνο είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τότε η τραγουδίστρια δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του παρά το γεγονός ότι ήταν έγκυος. Λίγοι είναι εκείνοι που γνώριζαν γι’ αυτό το ταξίδι-αστραπή και ακόμη λιγότεροι τον σκοπό του.

Μετά την επιστροφή της η Πέγκυ ξεκίνησε τις πρόβες. Μάλιστα μέσα από τη συνεργασία της με τον Δήμο Αναστασιάδη προέκυψε και ένα καινούργιο ντουέτο. Ο τραγουδιστής κάποια στιγμή πήρε την κιθάρα του και η Βίκυ Γεροθόδωρου έγραψε επιτόπου τους στοίχους. Το κομμάτι έχει τίτλο «Διαίσθηση» και θα ανοίγει τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger