ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στο νοσοκομείο η πολύ ισχυρή θεία

Στο νοσοκομείο η πολύ ισχυρή θεία

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 02:10



Η θεία του νεαρού ηγέτη της Βόρειας Κορέας, μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της βορειοκορεατικής εξουσίας, ασθενεί και κατά πάσα πιθανότητα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του νοτιοκορεατικού Τύπου. Οι επίμονες φήμες για την υγεία της Κιμ Κιόνγκ-Χούι, 66 ετών, αδελφής του ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ιλ που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, ενισχύθηκαν επειδή απουσίαζε την Τρίτη από μια έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τον νοτιοκορεατικό Τύπο, ο οποίος επικαλείται κυβερνητικές πηγές στη Σεούλ και διπλωματικές στο Πεκίνο, η Κιμ βρίσκεται στο εξωτερικό για θεραπεία. "Έλαβα την πληροφορία ότι η Κιμ έφτασε στη Σιγκαπούρη με μερικούς σωματοφύλακες", δήλωσε στην εφηεμρίδα JoongAng Ilbo μια πηγή που γνωρίζει τα τεκταινόμενα στη Βόρεια Κορέα και ζήτησε να μην κατονομαστεί. "Φαίνεται πως εισήχθη σε νοσοκομείο και υποβάλλεται σε θεραπεία".
Πρόσφατες φωτογραφίες της Κιμ την δείχνουν αδυνατισμένη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Κιμ Κιόνγκ-χούι θεωρείται από τους ειδικούς για τη Βόρεια Κορέα μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του κύκλου της εξουσίας γύρω από τον νεαρό ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν. Μαζί με τον σύζυγό της, τον Γιανγκ Σονγκ-Τάεκ, η Κιμ Κιόνγκ-Χούι διαδραμάτισε πρωταρχικό ρόλο δίπλα στον ανεψιό της αφότου αυτός ανέβηκε στην εξουσία μετά τον θάνατο του Κιμ Γιόνγκ-Ιλ το Δεκέμβριο του 2011. Το ζευγάρι θεωρείται μάλιστα από μερικούς ειδικούς ότι είναι το αληθινό κέντρο της εξουσίας.

Ο Γιανγκ Σονγκ-Τάεκ, αντιπρόεδρος της ισχυρής Εθνικής Επιτροπής Άμυνας, είναι δεύτερος στην ιεραρχία της Βόρειας Κορέας. Η θεία είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο το 2003, όταν ο σύζυγός της φαίνεται πως είχε παραμεριστεί στη διάρκεια εκκαθαρίσεων. Όμως το ζεύγος επανήλθε το 2009, μετά το εγκεφαλικό που αναμφίβολα υπέστη ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

Η Βόρεια Κορέα είναι από τις πιο κλειστές χώρες του πλανήτη. Οι ειδικοί στη Βόρεια Κορέα βασίζονται σε ελάχιστες ενδείξεις για να επιχειρήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τι συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα που διαθέτει ένα πυρηνικό πρόγραμμα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger