ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σκανδαλίδης: Γιατί τόση παραπλάνηση και υποκρισία;

Σκανδαλίδης: Γιατί τόση παραπλάνηση και υποκρισία;

Written By Greekznews 3 on Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:10
Αντίθετος προς σημαντικές επιλογές που φαίνεται να υιοθετούνται στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, όπως αναφέρεται σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, από το οποίο δίνεται η εντύπωση πως δεν θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων.

Ο κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος διαπραγματεύθηκε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ το προγραμματικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα έπρεπε να βαδίζει η τρικομματική κυβέρνηση, διαπιστώνει ότι αυτό δεν γίνεται. Τονίζει ότι «οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες» και προσθέτει ότι «επιλογές όπως νέος κεφαλικός φόρος, κατάργηση αφορολόγητου, νέες περικοπές στα κατώτατα εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις, πλήρης διάλυση εργασιακών σχέσεων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές».

Ο πρώην υπουργός θέτει ευθύς εξαρχής, με τον τίτλο του άρθρου του, δύο καίρια ερωτήματα: «γιατί τόση παραπλάνηση και υποκρισία» και «γιατί κάναμε εκλογές»; Όπως αναφέρει, «το νέο πακέτο, σε σχέση με το σύνολο των μέτρων που πήραμε ως κυβέρνηση τα δυόμιση τελευταία χρόνια σε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τα υπερβαίνει κατά 50% τουλάχιστον».

Ο κ. Σκανδαλίδης αποτιμώντας τους τρεις μήνες διακυβέρνησης από την παρούσα κυβέρνηση, τονίζει ότι το δείγμα είναι: «καμιά διαπραγμάτευση, επανάληψη στο κράτος των πιο λαμπρών παραδόσεων της δεξιάς και, κυρίως, προτάσεις μέτρων που καθιστούν την προγραμματική συμφωνία κουρελόχαρτο».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger