ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο πλανήτης Νιμπίρου θα προκαλέσει καταστροφές στη Γη;

Ο πλανήτης Νιμπίρου θα προκαλέσει καταστροφές στη Γη;

Written By Greekznews 3 on Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:00
Σύμφωνα με το NTV, επιστήμονες της NASA σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν ένα «τηλεσκόπιο» στο διάστημα με σκοπό να εντοπίσουν τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης θεωρείται πως ενδέχεται να επηρεάσει την ζωή στη Γη στο κοντινό μέλλον.

Διάφοροι ειδικοί εκτιμούν ότι ο Νιμπίρου μπορεί να προκαλέσει καταστροφές στη Γη ανάλογες με τα χολιγουντιανά σενάρια που όλοι έχουμε παρακολουθήσει σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές κατά καιρούς. Η λίστα των... πιθανών - ή απίθανων - καταστροφών περιλαμβάνει: σεισμούς, πλημμύρες, τσουνάμι, βροχή μετεωριτών κ.α. Όλα αυτά στο ενδεχόμενο σύγκρουσης ή ακόμη και σχετικά κοντινής διέλευσης του Νιμπίρου από την Γη.

Η ανακάλυψη του Νιμπίρου έγινε το 1983 ενώ κάποιοι από τους επιστήμονες εκείνου του project έκαναν εικασίες για εξωγήινη ζωή στην επιφάνειά του. Όσον αφορά τις θεωρίες περί καταστροφών, διάφοροι αστρονόμοι στέκονται σφόδρα πολέμιοι κατηγορώντας τους επιστήμονες που τις υποστηρίζουν για ανευθυνότητα και αβάσιμες υπερβολικές εικασίες.

Προς το παρόν, οι επίσημα χείλη διαψεύδουν οποιονδήποτε κίνδυνο προέρχεται από τον Νιμπίρου μόνο για το 2012. Μέχρι νεωτέρας, αναμένουμε έναν νέο γύρο εικασιών και διαψεύσεων.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger