ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παπαδημούλης: Το ΣΔΟΕ έχει υποχρέωση να στείλει στη Βουλή το φάκελο

Παπαδημούλης: Το ΣΔΟΕ έχει υποχρέωση να στείλει στη Βουλή το φάκελο

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 09:50

«Ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος έχει υποχρέωση τον φάκελο αυτόν (σ.σ. με τους 32 πολιτικούς που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ) να τον στείλει και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για...
τον έλεγχο του πόθεν έσχες», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε πως αν ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν στείλει τα στοιχεία «θα παρανομήσει και θα δημιουργήσει μεγάλο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, καθώς σε αυτό το θέμα όλοι οι πολίτες θέλουν ως αποτέλεσμα διαφάνεια και εναρμόνιση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε, επίσης, ως ημίμετρο την απόφαση του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη να αναστείλει τα καθήκοντά του έως ότου εκκαθαριστεί η υπόθεσή του και σημείωσε:

«Ή κανείς παραιτείται ή συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του. Αν αυτή η έρευνα διαρκέσει ένα χρόνο -γιατί η κατηγορία που υπάρχει στην κατάθεση είναι πολύ βαριά- τι θα κάνουμε; Πώς θα λειτουργούμε; Εν πάση περιπτώσει, δεν μπαίνω στην ουσία του θέματος, γιατί δεν έχω τον φάκελο, αλλά αυτή η λύση μου φαίνεται κάπως παράδοξη. Δεν θέλω να μιλήσω περί παραιτήσεων αυτή τη στιγμή».
nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger