ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα συγκλονιστικά χρώματα μαλλιών της νέας σεζόν

Τα συγκλονιστικά χρώματα μαλλιών της νέας σεζόν

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 15:50



Νέα σεζόν σημαίνει νέα χρώματα στα μαλλιά που σε ανανεώνουν και που ειδικά φέτος θα σε κάνουν να λατρέψεις το κόκκινο! Διάβασε παρακάτω ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά τη νέα σεζόν και κάνε την αλλαγή που πάντα ήθελες!

Μελί ομορφιά μου: το μελί είναι ένα χρώμα γλυκό που κατά κύριο λόγο ταιριάζει σε όλες τις ξανθές με σταρένια επιδερμίδα είναι το μελί που και φέτος σε βάζει στην καρδιά της μόδας. Σαν ανταύγειες λεπτές και πολλές σε όλο το κεφάλι ή σαν ένα ενιαίο χρώμα το μελί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς φέτος!

Μαγεία στο κόκκινο: το χρώμα του πάθους στα μαλλιά σου και φέτος σε βάζει στην καρδιά της μόδας! Το κόκκινο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα για τη νέα σεζόν στα μαλλιά και εσύ θα μπεις στoν πειρασμό να το δοκιμάσεις. Τι και αν είσαι ορκισμένη ξανθιά, φέτος το χάλκινο και το χρώμα της φυσικής κοκκινομάλλας γίνεται ο πόθος σου! Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οι αποχρώσεις αυτές του κόκκινου είναι ιδανικές για σένα ενώ αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα προτίμησε να επιλέξεις ένα πιο σκούρο κόκκινο που σου ταιριάζει καλύτερα! Eπίσης μην ξεχνάς ότι φέτος είναι η χρονιά που μπορείς να βάαψεις τα μαλλιά σου στο κόκκινο της φωτιάς και να μην σε κοιτάξει κανείς περίεργα!

Χάλκινο βραβείο μαλλιών: Το χάλκινο από την πιο σκούρα μέχρι την πιο "ανοιχτή" απόχρωση του είναι το χρώμα που σε κερδίζει φέτος! Τόλμησε να κάνεις τώρα το βήμα και να τα βάψεις στο χρώμα του πάθους και του χαλκού!

Οmbre μαλλάκια μου: η τάση που μας έχει κερδίσει στα νύχια και τα μαλλιά εδώ και τουλάχιστον 2 σεζόν είναι φυσικά η τάση ombre η αλλιώς η τάση της ντεκονστραξιόν. Στα μαλλιά η τάση αυτή που ειδικά τη νέα σεζόν θα κατακτήσει ακόμη και τις πιο δύσπιστες αφού δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μαι πιο σκούρα ρίζα που σταδιακά "ανοίγει" καθώς προχωράμε προς τις άκρες των μαλλιών!

Χρυσό-ξανθό: και φέτος οι ζεστές αποχρώσεις του ξανθού θα σε βάλουν στην καρδιά της μόδας. Το χρυσό-ξανθό της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι το χρώμα που θα ποθήσεις όσο κανένα άλλο ξανθό της χρωματικής παλέτας τη νέα σεζόν! Τόλμησε να κάνεις την αλλαγή αν μέχρι τώρα προτιμούσες τις πιο ψυχρές του αποχρώσεις και θα δεις ότι όχι μόνο θα γλυκάνεις αλλά θα το λατρέψεις κιόλας!

Πηγή: womenonly
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger