ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:47


SAMARAS THESNIKI
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 20%
Οργή, αγανάκτηση και ομαδικές έξοδοι από στελέχη, τοπικούς παράγοντες, προέδρους και μέλη ΔΣ Tοπικών Eπιτροπών της ΝΔ αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, εφόσον ο Σαμαράς περάσει από την βουλή τα μέτρα σφαγής των Ελλήνων!
Κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην Βορειοανατολική Αττική, δεν διστάζουν να μεταφέρουν στις τοπικές τους κοινωνίες ευθείες προειδοποιήσεις ότι θα προσχωρήσουν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, πάντα, εφόσον ο Σαμαράς ψηφίσει τα μέτρα των 11,6 δις ευρώ.
Η οργή και η αγανάκτηση που έχουν τα στελέχη της ΝΔ είναι συσσωρευμένες. Τοπικός παράγοντας, μέλος τοπικής Επιτροπής της ΝΔ στη Β.Α. Αττική, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν αγωνιστήκαμε εμείς στην τοπική μας κοινωνία για να βγάλουμε Πρωθυπουργό τον Σαμαρά που υποσχέθηκε ελάφρυνση των φόρων και επαναδιαπραγμάτευση, για να ετοιμάζεται τώρα να πάρει μέτρα πολύ χειρότερα από του Παπανδρέου! Μας έχουν κάνει ρεζίλι τα ψέματα και η πολιτική απάτη του Σαμαρά. Δεν μπορούμε να αντικρύσουμε τον κόσμο. Εάν ο Σαμαράς φέρει τα μέτρα στην Βουλή θα προσχωρήσω στη Χρυσή Αυγή».
Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΝΔ έχει πει σε εμπορικό επιχειρηματία της περιοχής του: «Ως εδώ, δεν πάει άλλο. Έχουμε ευθύνες όλοι για το κατάντημα της Πατρίδος. Τελικά ο Σαμαράς μας κορόιδεψε και τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις. Αισθάνομαι συνυπεύθυνος. Εάν ο Πρωθυπουργός ψηφίσει τα μέτρα, θα προσχωρήσω αμέσως στη Χρυσή Αυγή»!
Υπάρχει μάλιστα και άλλο στέλεχος της ΝΔ στη Β.Α. Αττική, που φτάνει στο σημείο να δίνει... σύνθημα:«Ήρθε η ώρα να προσχωρήσουμε όλοι στη Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς πλέον δεν εκφράζει κανέναν Έλληνα παρά μόνο την Μέρκελ και τους δανειστές»!
Δεν ξέρουμε πόσο αυτές οι απειλές για προσχώρηση στη Χρυσή Αυγή λάβουν σάρκα και οστά. Αυτό όμως που μπορούμε να προεξοφλήσουμε με βεβαιότητα είναι ότι, εάν ο Σαμαράς φέρει και θα φέρει τα θανατηφόρα για την Ελλάδα μέτρα στην βουλή, δύο τινά θα συμβούν:
Α) θα υπάρξει εθνικός διχασμός με ενδεχόμενο εμφύλιο πόλεμο και
Β) η ΝΔ θα ...εξαφανιστεί ως κόμμα. Θα έχει την ίδια τύχη με το ΠΑΣΟΚ!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger