ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ξαναχτύπησαν οι "Μαύροι Αετοί"

Ξαναχτύπησαν οι "Μαύροι Αετοί"

Written By Greekz News on Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 06:40


Δύο τουρίστριες, μία Αυστραλή και μία Βρετανίδα, απήχθησαν την Παρασκευή στον Ισημερινό, σε περιοχή του Αμαζονίου όπου δρα η κολομβιανή εγκληματική οργάνωση "Μαύροι Αετοί".
Οι δύο τουρίστριες απήχθησαν από την περιοχή της Ταραπόα, στα σύνορα του Ισημερινού με την Κολομβία. Το υπουργείο Εσωτερικών του Ισημερινού δεν αποκάλυψε τα στοιχεία των γυναικών, οι οποίες βρίσκονταν κοντά στο φυσικό δρυμό του Κουγιαμπένο, στην επαρχία Σουκούμπιος. Στην περιοχή αυτή δρα η κολομβιανή οργάνωση "Μαύροι Αετοί", μέλη της οποίας είναι πολλοί πρώην παραστρατιωτικοί.
Οι τουρίστριες μετείχαν σε μια ομάδα επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και δύο ντόπιοι, ένας οδηγός και ένας ξεναγός. Δέχτηκαν επίθεση, ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν με κανό στον δρυμό. Το υπουργείο Περιβάλλοντος διευκρίνισε ότι η επίθεση σημειώθηκε από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταζητούνται από αστυνομικούς, στρατιώτες και δασοφύλακες. Οι υπόλοιποι ξένοι τουρίστες μεταφέρθηκαν στην κοινότητα Λάγο Άγριο.
Να σημειωθεί ότι ο Ισημερινός έχει καταγγείλει στο παρελθόν την παρουσία συμμοριών Κολομβιανών στα σύνορά του. Οι "Μαύροι Αετοί" θεωρούνται ως μία από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις.ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger