ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κύπρος: Ενιαίο μέτωπο για την οικονομία επιδιώκει η Κυβέρνηση

Κύπρος: Ενιαίο μέτωπο για την οικονομία επιδιώκει η Κυβέρνηση

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:40

Με επιδίωξη να σχηματισθεί ενιαίο εθνικό κυπριακό μέτωπο το οποίο να είναι στοιχημένο πίσω από κοινές θέσεις, που θα υποστηρίζονται από τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς εταίρους, η Κυβέρνηση θα συζητήσει τις...
προτάσεις για αντιμετώπιση της παρούσας οικονομικής κατάστασης, με τις πολιτικές δυνάμεις και τους κοινωνικούς εταίρους, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Χριστοφίδης, που αναφέροντας ότι οι κυβερνητικές προτάσεις είναι ουσιαστικά έτοιμες, τόνισε ότι η αντιμετώπιση της κατάστασης απαιτεί τη μέγιστη δυνατή ενότητα δυνάμεων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις «αντιπροτάσεις της Κυβέρνησης» προς την Τρόικα, ο κ. Χριστοφίδης, αφού ανέφερε ότι «ετοιμάζονται με την εμπλοκή, ασφαλώς του Υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο», πρόσθεσε ότι «θα παρουσιαστούν ασφαλώς ενώπιον της Τρόικας». Λέγοντας ότι οι προτάσεις «είναι ουσιαστικά έτοιμες και θα συζητηθούν τόσο με τις πολιτικές δυνάμεις όσο και τους κοινωνικούς εταίρους, πρόσθεσε ότι «αυτές αντανακλούν» τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση κρίνει ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

Ο κ. Χριστοφίδης σημείωσε ότι επιδίωξη της Κυβέρνησης είναι «να σχηματισθεί ενιαίο εθνικό κυπριακό μέτωπο το οποίο να είναι στοιχημένο πίσω από κοινές θέσεις, που θα υποστηρίζονται τόσο από τις πολιτικές δυνάμεις όσο και του κοινωνικούς εταίρους, επειδή έχουμε να δώσουμε μια δύσκολη μάχη, η οποία δεν αποσκοπεί μόνο σε διασφάλιση των όποιων κεκτημένων, αλλά και στη διασφάλιση της προοπτικής εξόδου από την κρίση, η προοπτική της ανάπτυξης και για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστούμε τη μεγαλύτερη ενότητα δυνάμεων.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger