ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Να προτάσσουμε τις αντιστάσεις και τα αιτήματά μας»

«Να προτάσσουμε τις αντιστάσεις και τα αιτήματά μας»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:55



«Πρέπει να προτάσσουμε τις αντιστάσεις και τα αιτήματά μας και να μπορέσουμε να ενώσουμε τον κόσμο στη βάση αυτών των αιτημάτων και των ταξικών χαρακτηριστικών και όχι στη βάση της πολιτικής» ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται, καθώς χθες παραβρέθηκε σε συνάντηση των εκπροσώπων Συνδικάτων της Ευρώπης, μιλώντας στονReal Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε ερώτηση για το εάν η ΓΣΕΕ προσανατολίζεται σε απεργία διαρκείας, ο κ. Παναγόπουλος είπε πως «η γενική απεργία έχει ένα έντονο πολιτικό χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο συμβολισμό» είπε ο κ. Παναγόλουλος και πρόσθεσε: «Η απεργία διαρκείας θέτει ζήτημα εξουσίας. Για να μπορέσεις να κάνεις τα μεγάλα βήματα, προϋποτίθεται προφανώς η ενότητα».

Αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των συνδικάτων στη Μαδρίτη, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είπε πως «ήταν κάτι το οποίο επιδιώκαμε κυρίως οι Έλληνες συνδικαλιστές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπήρχε διαφορά φάσης στην κατανόηση της κρίσης ακόμα και από τους συδικαλιστές του ευρωπαϊκού νότου. Το 2010 και οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί μου έλεγαν ότι η Πορτογαλία και η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα. Είχαν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην κρίση που εμφανιζόταν σε όλη την Ευρώπη».

Ακούστε τί είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger