ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών

Επεισοδιακή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:40

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στη Νάουσα, όταν άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τους διακινητές μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών...
που κινούνταν με δυο αυτοκίνητα. Ο ένας από αυτούς πάτησε γκάζι όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, συγκρούστηκε με άλλα αυτοκίνητα, αλλά συνέχισε την πορεία του ως τη στιγμή που τα περιπολικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν!

Ο 32χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρία κιλά και 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε τρεις συσκευασίες που μετέφερε από την Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον συνομήλικο συνεργό του που προπορευόταν με άλλο αυτοκίνητο ως προπομπός, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αυτούς που τους προμήθευσαν τα ναρκωτικά.

Στον εισαγγελέα Χανίων διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, στο σπίτι του οποίου στην Πλάκα Αποκορώνου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν 406 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και σπόρους κάνναβης βάρους 15,5 γραμμάριων. Ο δράστης απουσίαζε την ώρα της έρευνας και αναζητείται.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger