ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παραιτήθηκε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ

Παραιτήθηκε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ

Written By Greekz News on Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 02:40Ο Γάλλος ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ παραιτήθηκε από το Κόμμα των Πρασίνων διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του κόμματος να αντιταχθεί στην επικύρωση του Συμφώνου Δημοσιονομικής Πειθαρχίας της ΕΕ.

Η παραίτησή του απειλεί να στερήσει από το Ευρωπαϊκό Κόμμα των Οικολόγων μια από τις σημαντικές προσωπικότητες του και να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα στα μέλη των Γάλλων Πρασίνων που στηρίζουν την κυβέρνηση Ολάντ και έχουν δύο υπουργικές θέσεις.

Οι Γάλλοι Πράσινοι ψήφισαν χθες Σάββατο ομόφωνα κατά του συμφώνου, επισημαίνοντας πως δεν παρέχει μακροπρόθεσμες λύσεις στην ευρωπαϊκή κρίση και δεν βοηθά στην προώθηση φιλικών στο περιβάλλον πολιτικών.Η Γαλλία αναμένεται να επικυρώσει στις αρχές του επόμενου μήνα το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Πειθαρχίας.

«Το χθεσινό ομοσπονδιακό συμβούλιο των Πρασίνων ήταν δραματικό. Δραματικά αξιολύπητο», τόνισε ο Κον Μπεντίτ στο τηλεοπτικό δίκτυο i-Tele. «Αποφάσισα να αναστείλω την συμμετοχή μου στο κίνημα. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου πως τα πράγματα έχουν τελειώσει ανάμεσα σε μένα και στο κόμμα», κατέληξε.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger