ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παχύσαρκος σκύλος λόγω «υπερβολικής αγάπης»

Παχύσαρκος σκύλος λόγω «υπερβολικής αγάπης»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 03:40



Ο Όμπι είναι ένας αξιαγάπητος παχύσαρκος σκύλος, ηλικίας πέντε ετών από το Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τη διάσωση του σκύλου σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Όμπι, το σκυλί λουκάνικο, είχε φτάσει να ζυγίζει 32 κιλά, επειδή οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες του τον αγαπούσαν υπερβολικά και δεν μπορούσαν να του πουν «όχι» όταν εκείνος «ικέτευε» για φαγητό κάθε φορά που έτρωγαν.

Τώρα την φροντίδα του παχύσαρκου σκύλου έχει αναλάβει η κτηνίατρος Nora Vanetta, που ενημερώθηκε μέσα από την ιστοσελίδα για την κατάστασή του.

Από τότε που μετακόμισε μαζί της ο Όμπι έχει χάσει τρία κιλά, καθώς τρέφεται με ειδικό διατροφολόγιο, πλούσιο σε πρωτεΐνες.«Διάβασα την ιστορία του και είπα: πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Θα χάσει βάρος», δήλωσε η νέα ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Στόχος είναι ο Όμπι να καταφέρει να χάσει 18 κιλά, κάτι που μπορεί να πάρει μέχρι και ένα χρόνο.

«Μόλις χάσει βάρος θα είναι ένας χαρούμενος, φυσιολογικός σκύλος. Το υπέροχο είναι ότι η κατάστασή του έχει παρακινήσει παχύσαρκους ανθρώπους να ξεκινήσουν δίαιτα», τόνισε η κ. Vanetta.



Πηγή: econews
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger