ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έγιναν γονείς Αποστολάκης - Αναστασάκη!

Έγιναν γονείς Αποστολάκης - Αναστασάκη!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 22:50




«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» δηλώνει στην «Espresso» η Αμέλια Αναστασάκη λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Αποστολάκη. Λογικό είναι η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια και ο ηθοποιός να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Κώστας και η Αμέλια γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Ο άνθρωπος που τους γνώρισε είναι ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Κώστας Λατζουράκης, επιστήθιος φίλος του ηθοποιού και γυναικολόγος της δημοσιογράφου. Η διαίσθησή του ότι ο Κώστας και η Αμέλια θα ταίριαζαν πολύ επιβεβαιώθηκε έναν χρόνο μετά, οπότε το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Στις 23 Ιουνίου ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά. Πριν από δύο μέρες ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τη γέννηση της κόρης τους. Την Πέμπτη το πρωί το ζευγάρι μπήκε στο μαιευτήριο «ΡΕΑ», όπου τους υποδέχτηκε ο υπαίτιος της γνωριμίας τους Κώστας Λατζουράκης, που ανέλαβε αμέσως δουλειά. Ετσι, στις 11 παρά 20 το πρωί η Αμέλια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.660 γραμμαρίων.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Γέννησα φυσιολογικά και όλα πήγαν μία χαρά», δηλώνει στην» Espresso» η δημοσιογράφος. Οσο για το σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη; «Ολοι λένε και στους δυο μας, αλλά όσο περνά η ώρα παραδέχονται πως έχω δίκιο που από την πρώτη στιγμή είπα ότι μοιάζει πολύ στον Κώστα. Εχει τις γκριμάτσες του και το βλέμμα του», τονίζει γελώντας η ευτυχισμένη μητέρα.

Ο ευτυχισμένος πατέρας αναμένεται να πάρει σύζυγο και κόρη την Κυριακή και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου όλα είναι έτοιμα για την «πριγκίπισσά» τους. «Εχουμε ήδη φτιάξει το δωμάτιό της και περιμένουμε πώς και πώς να γυρίσουμε σπίτι μας», μας λέει η δημοσιογράφος.

Οπως είναι λογικό, η είδηση ότι ο Κώστας και η Αμέλια έγιναν γονείς έκανε τα τηλέφωνά τους να χτυπούν συνεχώς από συγγενείς και φίλους που ήθελαν να τους ευχηθούν τα καλύτερα για τη γέννηση της κορούλας τους. Το δωμάτιο στο μαιευτήριο γέμισε λουλούδια και δώρα για τη νεογέννητη. Συνεχώς μαζί τους είναι και ο γιατρός Κώστας Λατζουράκης, αφού εκτός του ότι ήταν ο υπαίτιος της γνωριμίας τους και του ότι έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, θα είναι κι αυτός που θα βαφτίσει τη μικρή.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger