ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Πάει ΝΒΑ ο Βασίλης Σπανούλης;

Πάει ΝΒΑ ο Βασίλης Σπανούλης;

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:00




Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν και σαφέστατα να είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για το τι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, καμιά φορά όμως εξωτερικοί παράγοντες αναγκάζουν τους ρεπόρτερ να μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες.

Οπου «εξωτερικοί παράγοντες» βάλτε στο σημερινό μας θέμα το πρόσφατο άρθρο του αμερικανικού σάιτ «raptorshq.com», το οποίο παρουσιάζει το θερμότατο ενδιαφέρον των Τορόντο Ράπτορς για τον Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο λοιπόν δημοσίευμα, ο Ελληνας γκαρντ αρέσει πάρα πολύ στην ομάδα του NBA και εξετάζεται από τώρα η περίπτωση της μεταγραφής του (βλέπουν οι άνθρωποι του συλλόγου στο πρόσωπο του Σπανούλη τον αντικαταστάτη του Χοσέ Καλντερόν). Σημειώνουμε σε αυτό το σημείο πως το συμβόλαιο του «V-Span» ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι και ως ελεύθερος θα είναι αρκετά εύκολο να αποφασίσει χωρίς πιέσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σπανούλης άλλωστε δεν είναι καθόλου άγνωστος στο NBA καθώς τη σεζόν 2006-07 είχε κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς (επέστρεψε στην Αθήνα κυρίως λόγω δικής του επιθυμίας και όχι επειδή δεν ικανοποίησε, έστω και αν δεν έκανε κάποια σούπερ σεζόν). Από τότε κρατά επαφές ο νυν άσος του Ολυμπιακού και ίσως τελικά τον ξανά δούμε στον μαγικό κόσμο του αμερικανικού πρωταθλήματος...
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger