ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σύλληψη για μεταφορά ηρωίνης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σύλληψη για μεταφορά ηρωίνης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 15:45

Στη σύλληψη ενός 34χρονου για κατοχή 16,5 γραμαμρίων ηρωίνης οδηγήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών Ουσιών, τα οποία είχε αγοράσει στην Αθήνα και επέστρεφε στην...
Ηλεία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ με σκοπό να τα εμπορευτεί, στο πλαίσιο της επιχείρησης των αστυνομικών αρχών για πάταξη της κατοχής και του εμπορίου ναρκωτικών.

Την Κυριακή το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που είχαν για τη δράση νεαρού, στο ύψος της Βάρδας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτη του λεωφορείου που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο Αθήνα - Πύργος και πράγματι βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ηρωίνη.

Συγκεκριμένα, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον 34χρονο από την περιοχή των Σαβαλίων, βρήκαν μια νάιλον συσκευασία με 15,3 γραμμάρια ηρωίνης και μια ακόμα χάρτινη συσκευασία με 1,2 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητες που αντιστοιχούν σε 150 και πλέον δόσεις

O 34χρονος συνελήφθη και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω νεαρός είναι παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας, αφού έχει συλληφθεί και στο παρελθόν, ως χρήστης, την ώρα που επιχειρούσε να αγοράσει ναρκωτικά.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger