ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "Σπάσε την σιωπή σου Άκη"

"Σπάσε την σιωπή σου Άκη"

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 23:50



Να μην ανέβει μόνος του το "πολιτικό ικρίωμα" κάλεσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο συνήγορος της κόρης του, Αρετής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό στη φυλακή και ότι του συνέστησε "να μιλήσει". Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος, συνέστησε στον κ. Τσοχατζόπουλο: "Πρέπει να σπάσεις τη σιωπή σου, πρέπει να μιλήσεις, είναι μεγάλο λάθος να ανέβεις μόνος σου στο πολιτικό ικρίωμα".

Η κα Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε στον ανακριτή της υπόθεσης υπόμνημα στο οποίο εμμένει στη θέση της ότι όλες οι αγοραπωλησίες, όπως και οι δύο για τις οποίες κλήθηκε σε διευκρινίσεις σήμερα, είναι απολύτως νόμιμες.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της η κατηγορουμένη λόγω ψυχικής και σωματικής αδυναμίας (σ.σ. εμφανίζει μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους) δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και έτσι τις επόμενες ημέρες δια των συνηγόρων της θα απαντήσει γραπτώς.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία του εξάδελφου του Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε όσα έχει υποστηρίξει για τον ρόλο του συγκατηγορουμένου πλέον, Γιάννη Σμπώκου, στη διακίνηση παράνομου χρήματος. Ο Ζήγρας φέρεται να ρωτήθηκε και επίσης να επιβεβαίωσε το ρόλο, που γνωρίζουν οι δικαστικές αρχές, προσώπων τα οποία εμπλέκονται στις δικογραφίες για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TOR M1.

Ενώπιον του ανακριτή δίνει συμπληρωματική απολογία ο επιχειρηματίας Αστέριος Οικονομίδης, που εμπλέκεται στο ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου ενώ η σημερινή διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τις διευκρινίσεις που θα δώσει η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger