ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Μαύρος: Δεν υπάρχουν περιθώρια

Μαύρος: Δεν υπάρχουν περιθώρια

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 06:40


«Καμπανάκι» κινδύνου έκρουσε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στην ομάδα στην απογευματινή προπόνηση και παρότι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας, τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα ζητώντας νίκη το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο.

«Καταλαβαίνετε  ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Για αυτό και ήρθα σήμερα εδώ να σας μιλήσω. Να σας ακούσω και εγώ, να σας πω ότι σκέφτομαι και να κάνουμε διάλογο. Να μου πείτε τι φταίει και βλέπουμε αυτό το πράγμα», τόνισε αρχικά ο θρύλος της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις με τον προπονητή σας, αλλά στα παιχνίδια βλέπω άλλα. Δεν σας βγαίνει η δουλειά. Πιστεύω ότι είστε καλοί παίκτες με ταλέντο. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καν στην περιοχή τους. Στο δεύτερο είχαμε υπεροχή, αλλά τι να την κάνω αφού δεν κάναμε φάσεις. Δεν κάνουμε ευκαιρίες».

Ο Θωμάς Μαύρος ήταν σαφής στον επίλογο της ομιλίας του: «Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο! Μόνο η νίκη», ανέφερε.

Ο Βαγγέλης Βλάχος υπερθεμάτισε καλώντας τους παίκτες του να αναλάβουν τις ευθύνες και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας που φορούν. «Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε, τι φανέλα φοράτε, τι ευθύνες έχετε εδώ. Έτσι θα γίνετε άντρες. Και πρέπει να γίνετε άντρες τώρα! Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να αποδείξετε ότι αξίζετε να είστε εδώ. Είναι η ευκαιρία σας εδώ, ίσως η μεγαλύτερη της καριέρας σας. Αν φύγετε ως αποτυχημένοι από εδώ, δεν ξέρω πώς θα είναι η συνέχεια της καριέρας σας. Μάλλον πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε αυτό που πρέπει».

Πηγή: sport-fm.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger