ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 4άρων

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 4άρων

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 16:10




Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα, Σάββατο τέσσερις εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Οι τέσσερις από τους επτά προφυλακισμένους κατηγορουμένους καλούνται σήμερα για συμπληρωματικές απολογίες για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, στην οποία εμπλέκεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο αρμόδιος ανακριτής Γ.Μαλλής κάλεσε ενώπιόν του τους κατηγορούμενους Νίκο Ζήγρα, εξάδελφο του Τσοχαζτόπουλου, την κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, τον επιχειρηματία Αστέριο Οικονομίδη και τη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Οι τέσσερις κρατούμενοι μετήχθησαν με κλούβα λίγο μετά τις 9 το πρωί και ήδη ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο κ.Ζήγρας που πριν λίγο καιρό έδωσε στοιχεία στην ανάκριση για την πορεία του λεγόμενου «μαύρου χρήματος» και την εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Ο ανακριτής έχει συντάξει ερωτηματολόγια για καθέναν από τους κατηγορούμενους προκειμένου να διευκρινιστούν συγκεκριμένα θέματα για πράξεις «ξεπλύματος» που προέκυψαν από την έρευνα που διενεργείται για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Κυριακή θα μεταχθούν για συμπληρωματικές απολογίες ο πρώην υπουργός, η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη και ο επιχειρηματίας Γιώργος
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger