ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ψαράς επέζησε για 4 μήνες στον Ειρηνικό ωκεανό!

Ψαράς επέζησε για 4 μήνες στον Ειρηνικό ωκεανό!

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 22:30


Ψαράς επέζησε για 4 μήνες στον Ειρηνικό ωκεανό!
Μια απίστευτη ιστορία, που συνέβη στα νησιά Μάρσαλ, στον Ειρηνικό ωκεανό είδε το φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για την ιστορία ενός ψαρά, του Τοακάι Τεϊτόι, ο οποίος στις 27 Μαΐου πήγε μαζί με τον γαμπρό του για ψάρεμα! Για κακή τους τύχη, όμως, ανοίχτηκαν αρκετά με τη βάρκα και χωρίς να το καταλάβουν έχασαν την οπτική επαφή με την ακτή. Έμειναν στη μέση του ωκεανού, ελπίζοντας ότι κάποιο άλλο σκάφος θα περάσει να τους σώσει. Είχαν αρκετά τρόφιμα, αλλά όχι αρκετό νερό.

Το συγκλονιστικό είναι ότι πέρασαν πέντε ολόκληρες εβδομάδες και κανείς δεν τους είχε βρει. Τότε, δυστυχώς, ο γαμπρός του Τεϊτόι δεν άντεξε και πέθανε από αφυδάτωση. Ο ψαράς άρχισε να πιστεύει ότι το τέλος ήταν κοντά και για εκείνον. Όμως, για καλή του τύχη, την επόμενη ημέρα ξέσπασε μία ισχυρή καταιγίδα και κατάφερε να γεμίσει έξι δοχεία με νερό!

Οι εβδομάδες περνούσαν και ο Τεϊτόι ζούσε πίνοντας το νερό της βροχής και τρώγοντας ωμά ψάρια που ψάρευε. Ζούσε με την ελπίδα ότι θα περάσει κάποιο πλοίο να τον βοηθήσει, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ!


Πριν από λίγες ημέρες, ξύπνησε από ένα δυνατό τράνταγμα. Αυτό που είδε δεν το πίστευε! Έναν τεράστιο καρχαρία να κολυμπά γύρω από το βάρκα του, χωρίς όμως να του επιτεθεί.

Ο Τεϊτόι, γνωρίζοντας ότι οι καρχαρίες πηγαίνουν πίσω από τα μεγάλα κοπάδια ψαριών, αποφάσισε να ακολουθήσει το ψάρι και ευτυχώς δικαιώθηκε. Μετά από λίγη ώρα, είδε στον ορίζοντα ένα αλιευτικό σκάφος. Έκανε κουπί με ότι δυνάμεις του είχαν απομείνει και βρέθηκε στο κατάστρωμα του σκάφους!

Μετά από αυτή την τρομερή περιπέτεια που είχε, δήλωσε ότι δεν θα ξαναπάει πουθενά με βάρκα! «Από εδώ και πέρα μόνο αεροπλάνο», είπε χαρακτηριστικά!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger