ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στα χέρια της Παπανδρέου ο φάκελος με τις κατηγορίες για τους 3 πολιτικούς

Στα χέρια της Παπανδρέου ο φάκελος με τις κατηγορίες για τους 3 πολιτικούς

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 17:20




Στα χέρια της εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου περνάει ο φάκελος της δικογραφίας με την κατάθεση-«φωτιά» για τουλάχιστον τρία πολιτικά πρόσωπα (Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης, Λιάπης) τα οποία επιχειρείται να εμπλακούν σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 10,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η δικογραφία περιστρέφεται γύρω από την αντιδικία μεταξύ του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού και του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη με τον επιχειρηματία real estete Γιάννη Καρούζο, όπου έγιναν αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε υπόθεση ξεπλύματος.

Η δικογραφία τότε ανατέθηκε στο ΣΔΟΕ προς διερεύνηση όσων αναφέρει ο κτηματομεσίτης, ωστόσο ο θόρυβος που προκλήθηκε οδήγησε στην απόφαση η δικογραφία να επιστρέψει στην κ. Παπανδρέου, η οποία άλλωστε ήταν αυτή που είχε αναθέσει την σχετική δικογραφία στο ΣΔΟΕ


Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας η κα Παπανδρέου αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρες τους κ. Λιβανό και Ζωγραφάκη προκειμένου να εξειδικεύσουν όσα έχουν αναφέρει για «μαύρο» πολιτικό χρήμα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger