ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Με ρετούς 300 σημείων το νέο Auris

Με ρετούς 300 σημείων το νέο Auris

Written By Greekznews 1 on Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 15:40

Στο Παρίσι και η νέα γενιά του πολυμορφικού μοντέλου της ιαπωνικής εταιρείας, με περισσότερες από 300 αλλαγές σε σχέση με το απερχόμενο.
Η σχεδιαστική φιλοσοφία του αυτοκινήτου που θα δούμε στην Πόλη του Φωτός μιλάει την ίδια γλώσσα με το νέο Auris, αλλά και με το Auris Touring Sports που δεν μας έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Θα παράγεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Toyota Motor Manufacturing Turkey και ο στόχος για το 2013 είναι οι 50.000 ταξινομήσεις στις αγορές της Ευρώπης.

Από πλευράς χώρων, η επταθέσια Verso υπόσχεται πολλά: και με τις τρεις σειρές καθισμάτων στη θέση τους ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 155 λίτρα, ενώ με την τρίτη σειρά σε κατάκλιση αυξάνεται στα 440.

Τέλος, με τις δύο σειρές σε κατάκλιση, απελευθερώνεται επίπεδος χώρος μήκους 1.575 χλστ. και πλάτους 1.430 χλστ.

Τα μηχανικά σύνολα που θα υπηρετούν τη νέα Toyota Verso είναι τέσσερα, δύο βενζίνης και ισάριθμα diesel. Τα δύο πρώτα είναι των 1.6 και 1.8 λίτρων, τα οποία συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Το μηχανικό σύνολο των 1.8 λίτρων συνοδεύεται και με το κιβώτιο ταχυτήτων Multidrive CVT. Οι δύο πετρελαιοκινητήρες είναι οι γνωστοί μας D-4D και D-CAT των 2.0 και των 2.2 λίτρων, σημειώνουν οι 4troxoi.

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για τον πρώτο είναι 130 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Ο δεύτερος αποδίδει 175 ίππους και εκπέμπει 159 γρ./χλμ. CO2 στην ατμόσφαιρα, ενώ συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, όσο και με αυτόματο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger