ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εντυπωσιακή η παρουσία των ’’Χάλκινων της Καστοριάς’’ στο 3º Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης και Δημιουργίας (ΚΟΘ Underground) στην Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακή η παρουσία των ’’Χάλκινων της Καστοριάς’’ στο 3º Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης και Δημιουργίας (ΚΟΘ Underground) στην Θεσσαλονίκη

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:10

Εντυπωσιακή όσο και εξαιρετική ήταν η πρώτη επίσημη παρουσία εκτός έδρας του νεανικού συγκροτήματος...
ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, που συμμετείχαν στο 3º Φεστιβάλ Ανοιχτής Έκφρασης και Δημιουργίας (Κ.Ο.Θ. UNDERGROUND) στην Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για ένα δυναμικό φεστιβάλ που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πιστό στο ραντεβού του, πιο δυναμικά και μπορώντας να καυχηθεί ότι έγινε πλέον Πανελλαδικό, αφού φέτος έχει έχει προσελκύσει καλλιτέχνες και συγκροτήματα από κάθε γωνιά της χώρας (Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Αθήνα, Κρήτη, Καστοριά), που φρόντισαν το καθένα με τον τρόπο τους να προσφέρουν με τη σειρά τους και να ζήσουν κι αυτοί την μοναδική εμπειρία αυτής της ζεστής επαφής με το κοινό.

Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης,το ΚΕΘΕΑ «Ιθάκη», το ΚΕΘΕΑ «Ανάδυση», ο Σύλλογος Φίλων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και το Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κ.Ο.Θ. με τίτλο φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας "3ο Κ.Ο.Θ. Underground", το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012.
Στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων για πρώτη φορά προσκλήθηκαν να συμμετέχουν ‘’Τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ’’ τα οποία το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου παρουσίασαν 90 λεπτά το πρόγραμμά τους. Η συναυλία για τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έτσι όπως το είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές, δόθηκε στον προαύλιο χώρο τουBLOCK 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία) όπου το νεανικό συγκρότημα κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο που από νωρίς είχε κατακλύσει τον χώρο του φεστιβάλ. Από τα πρώτα κιόλας παραδοσιακά ακούσματα ξεσήκωσαν τον κόσμο προσφέροντας αστείρευτο κέφι, ενώ οι διοργανωτές καθώς και ο κόσμος εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το συγκρότημα της Καστοριάς, το οποίο και συνεχάρησαν για το ταλέντο που διαθέτουν.
Εν κατακλείδι, ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από αυτή την ξεχωριστή σε είδος συναυλία απέκτησαν νέες εμπειρίες, ενώ από την πλευρά τους οι διοργανωτές που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι από την επιλογή τους να εντάξουν στο πολύ βαρύ πρόγραμμα τους το Καστοριανό συγκρότημα, εξέφρασαν την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα προσκαλέσουν ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ωστόσο, όμως σε πολύ διαφορετικό σκηνικό.

Τέλος, ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση να συμμετέχουν στην διοργάνωση, όπως επίσης τον Δήμο Καστοριάς για το λεοφορείο που τους διέθεσε, προκειμένου να πάνε οργανωμένα στη συναυλία στην οποία πρόβαλλαν την μουσική παράδοση της περιοχής αλλά και τα ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ.
Επίσης ευχαριστουν τους φίλους της Καστοριάς που ακολούθησαν και συμμετείχαν μαζί μας στην εκδήλωση, καθώς και τους Καστοριανούς της Θεσσαλονίκης για την θερμή τους υποστήριξη στη συναυλία.





Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger