ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Απαγωγή πίσω από την εξαφάνιση της 29χρονης ρεπόρτερ;

Απαγωγή πίσω από την εξαφάνιση της 29χρονης ρεπόρτερ;

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 23:00




Το ενδεχόμενο της απαγωγής έχουν αρχίσει να εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας σε ό,τι αφορά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Τζίλιαν Μίγκερ.

Η 29χρονη υπάλληλος του κρατικού ραδιοφώνου του ABC εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην κεντρική οδό Sydney Road στο Μπρούνσγουικ, σε απόσταση λίγων λεπτών από το σπίτι της.

Πέντε ημέρες από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της η αστυνομία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, όπου η 29χρονη δημοσιογράφος φαίνεται να συζητά με έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Στο ίδιο βίντεο, το οποίο προήλθε από κατάστημα της περιοχής, διακρίνονται άλλοι τρεις περαστικοί άνδρες, τους οποίους αναζητούν οι αστυνομικοί μήπως ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της εξαφανισμένης γυναίκας.

«Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ξέρουν, όμως σίγουρα πέρασαν από δίπλα της την τελευταία στιγμή που έχουμε επιβεβαιωμένη εικόνα της» δήλωσε ο επιθεωρητής Τζον Πότερ.

«Δυστυχώς, κανένα από τα άτομα αυτά που φαίνονται στο βίντεο δεν έχει απευθυνθεί σε εμάς. Ειδικά ένας άνδρας που φαίνεται να κοιτάζει προς το μέρος της, κάτι θα πρέπει να είδε ή να άκουσε. Δεν μπορούμε πάντως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της απαγωγής. Για την ακρίβεια εξετάζουμε όλο και περισσότερο αυτή την πιθανότητα».

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνέλεξε στοιχεία από το διαμέρισμα της άτυχης κοπέλας, τα οποία και εξετάζει.

Βοήθεια για την εξιχνίαση αυτού του μυστηρίου προσφέρει με τον δικό της τρόπο και μία ομάδα γυναικών μέσω Facebook, που ίδρυσε την καμπάνια «Help Us Find Jill Meagher» (Βοηθήστε μας να βρούμε την Τζιλ Μίγκερ).

Αρκετές μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να περιγράψουν απειλητικά περιστατικά που οι ίδιες είχαν ζήσει παλιότερα στο ίδιο σημείο.

Μία από αυτές μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά για την απόπειρα αρπαγής της από άνδρα που πέρασε δίπλα της με το αυτοκίνητό του. Η μητέρα της Τζίλιαν πάντως, η κ. Εντιθ Μακ Κέον, έκανε λόγο για μία «μαχήτρια» που θα είχε παλέψει αν κάποιος της είχε επιτεθεί.



Espressonews.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger