ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δεύτερη κυβερνοεπίθεση σε επιχείρηση του Καναδά μέσα σε 24 ώρες

Δεύτερη κυβερνοεπίθεση σε επιχείρηση του Καναδά μέσα σε 24 ώρες

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 12:40

Εκπρόσωπος του Καναδά ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι χάκερς αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο σύστημα μιας εγχώριας επιχείρησης ενεργειακών υπηρεσιών, η δεύτερη επίθεση ασφαλείας που καταγράφεται...
σε καναδική επιχείρηση μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς και στις δύο περιπτώσεις η καναδική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες στην "κυβερνο-επίθεση" εμπλέκεται η Κίνα.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, Dell Inc., ανακοίνωσε ότι είχε ανακαλύψει τα ίχνη των χάκερς, στόχος των οποίων ήταν πολλαπλές εταιρείες του Καναδά και ερωτηθείς σχετικά με τις εν λόγω αναφορές, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι είχε συμβεί και η δεύτερη επίθεση. Η Dell υπογράμμισε ότι οι χάκερς είχαν χρησιμοποιήσει κινεζικό πάροχο υπηρεσιών από την πόλη του Πεκίνου. "Το καναδικό κέντρο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει επίγνωση της επίθεσης", δήλωσε ο Ζαν Πολ Ντουβάλ, εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας, αρνήθηκε όμως να κάνει περαιτέρω σχόλια.
express.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger