ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ποπ σταρ έχει ερωτευτεί μια... 12χρονη!

Ποπ σταρ έχει ερωτευτεί μια... 12χρονη!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 09:40

Ο Ζανγκ Μουγί είναι ένας 24χρονος ποπ σταρ που κάνει τα κορίτσια να λιώνουν για ένα βλέμμα του. Εκείνος, όμως, λιώνει για ένα βλέμμα μιας... 12χρονης!

Ο Μουγί προκάλεσε σοκ στις θαυμάστριές του – και στους γονείς τους, μάλλον – όταν πρόσφατα, εκδήλωσε δημοσίως τον έρωτά του για την Ακάμα Μίκι, μια 12χρονη συμπατριώτισσά του που ζει και εργάζεται ως μοντέλο στον Καναδά.

Λίγο μετά τα 12α γενέθλια της Μίκι, ο Μουγί της έγραψε: «περιμένω να περάσουν άλλα τέσσερα γενέθλιά σου για να μπορώ να σε παντρευτώ». Η 12χρονη του απάντησε: «κι εγώ περιμένω για να μεγαλώσω τόσο, ώστε να μπορώ να σου πω το 'ναι'».

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και την Μίκι. Ωστόσο, δεν είχε υπάρξει κάποια σαφής ένδειξη.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 4 χρόνια. Οι γονείς της Μίκι είχαν προσλάβει τον Μουγί για να της κάνει μαθήματα φωνητικής, προκειμένου εκείνη να λάβει μέρος σε καλλιστεία για παιδιά-μοντέλα.

Η μικρή πήρε μέρος στον διαγωνισμό και νίκησε. Έκτοτε έχει ηχογραφήσει αρκετές μπαλάντες μαζί με τον Μουγί.
Ο Μουγί θέλησε να κάνει τους επικριτές να σωπάσουν γράφοντας στο Τwitter: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Θα συνεχίσουμε και θα επιμείνουμε και θα μείνουμε μαζί».

Πάντως, αρκετά κινεζικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η «σχέση» δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό τρικ για την ενίσχυση της καριέρας του 24χρονου. Δηλαδή, αν δεν ήθελε να ενισχύσει την καριέρα του τι θα έκανε; Φόνο;
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger