ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κακοποιούσαν ανήλικο επί 10 μέρες

Κακοποιούσαν ανήλικο επί 10 μέρες

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 07:40


Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η καναδική αστυνομία για τον εντοπισμό δύο ανδρών που είχαν απαγάγει έναν ανήλικο και τον κακοποιούσαν σεξουαλικά επί τουλάχιστον δέκα ημέρες.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το θύμα, ένα αγόρι 16 ετών, εμφανίστηκε σε ένα σπίτι στο Άπερ Τσέλσι της Νέας Σκοτίας. Φορούσε μόνο ένα καπέλο και μια ζακέτα και ήταν αλυσοδεμένος, σε χέρια και πόδια.
Ο ανήλικος εξήγησε στους κατάπληκτους ενοίκους του σπιτιού ότι είχε δραπετεύσει από δύο άνδρες που τον κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα γειτονικό σπίτι για διάστημα που δεν μπορούσε να προσδιορίσει με ακρίβεια, από δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες. Ξέφυγε και κρύφτηκε σε ένα δάσος, καθώς φοβόταν μήπως οι βασανιστές του τον ξαναπιάσουν.
Το σπίτι που υπέδειξε ο νεαρός ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς και οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν. Ο ένας από αυτούς είχε διωχθεί ποινικά και στο παρελθόν, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια το 2010.
Ο 16χρονος, που είναι άστεγος, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πηγή:ΑΜΠΕ
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger