ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ασπιρίνη και στην ακμή

Ασπιρίνη και στην ακμή

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 | 08:50


Απαλλαγείτε από τα σπυράκια με μάσκα ασπιρίνης
Απαλλαγείτε από τα σπυράκια με μάσκα ασπιρίνης
θεωρείται ένα από τα πολυτιμότερα φαρμακευτικά σκευάσματα, και όχι άδικα. Η ασπιρίνη που συνιστάται για πολλά ενοχλητικά συμπτώματα, μπορεί να βοηθήσει και αισθητικά συντελώντας στην καταπολέμηση της ακμής.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια μάσκα προσώπου, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα βήτα-ύδροξυ-οξέα (BHA) που περιέχει.
Για την παρασκευή της, πρέπει να αναμίξουμε 1 ταμπλέτα ασπιρίνης με 1/2 κουταλάκι γλυκού νερό και να περιμένουμε να διαλυθεί, ώστε να σχηματιστεί μια πάστα από κόκκους.
Την πάστα αυτή την απλώνουμε στο σπυράκι που θέλουμε να ξεφορτωθούμε και αφήνουμε να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο, χλιαρό νερό. Η χρήση της συνταγής αυτής δεν συνίσταται σε σπυράκια που βρίσκονται κοντά στα μάτια η τα ρουθούνια.
Ακόμη μπορούμε να παρασκευάσουμε και μια άλλη μάσκα με βάση την ασπιρίνη, την οποία θα εφαρμόσουμε σε ολόκληρη την περιοχή του προσώπου με σπυράκια.
Αναμιγνύουμε, όπως και προηγουμένως, 1 ταμπλέτα ασπιρίνης με 1 κουταλάκι γλυκού νερού. Ανακατεύουμε καλά την πάστα με 1 κουταλιά είτε γιαουρτιού, είτε ελαιόλαδου, είτε αλόε βέρα.
Την απλώνουμε στα σημεία με τα σπυράκια, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, αφήνουμε να δράσει για 15 με 20 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο, χλιαρό νερό.

24h NewsRoom
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger