ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Βίντεο με τα σοβαρά επεισόδια στην Πόλη

Βίντεο με τα σοβαρά επεισόδια στην Πόλη

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 12 Μαΐου 2012 | 22:35



Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν στήσει ενέδρα σε 10 οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το ναό της Αγίας Σοφίας. Οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν βίαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας οπαδός του Ολυμπιακού. Όταν κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι εμπλεκόμενοι στον ξυλοδαρμό είχαν απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν συλλήψεις.

Μετά το θλιβερό αυτό συμβάν, με απόφαση της τουρκικής αστυνομίας δεν επετράπη η έξοδος σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν ήδη εντός του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας. Η τουρκική αστυνομία πήρε αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να αποφευχθεί μία συνάντηση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, την ώρα που στον περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Σοφίας βρίσκονταν πολυάριθμοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Λίγο αργότερο, στην Πλατεία Ταξίμ οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησανμε αυτούς της Γαλατά!

Οι φόβοι και οι ανησυχίες των Τούρκων για την διοργάνωση του F4 από τη μία και του ντέρμπι της Φενέρ με την Γαλάτα, που θα κρίνει τον τίτλο, από την άλλη επιβεβαιώθηκαν. Οπαδοί της Γαλατά και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στην πλατεία Τακσίμ και οι συγκρούσεις με καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα δεν άργησαν να αρχίσουν τις συγκρούσεις.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει χημικά, για να διαλυθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ φυσικά δεν έλειψε και το ξύλο κατά των πρασίνων, που απομακρύνθηκαν από την πλατεία.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, 4 οπαδοί μαχαιρώθηκαν σε συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατά και της Φενέρ, ανάμεσα στους οποίους και ένας 12χρονος.



Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger