ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Καυτές... αποκαλύψεις

Καυτές... αποκαλύψεις

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 | 23:00



Όπως αποκάλυψε ο Louis Saha, ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι εθισμένοι στο σεξ και πληρώνουν ακόμη και ιερόδουλες. Ο επιθετικός της Τότεναμ τόνισε ότι κάποιοι παίκτες είναι παρανοϊκοί με τις γυναίκες τις οποίες δεν εμπιστεύονται και προτιμούν ιερόδουλες.

Στην αυτοβιογραφία του, για την οποία συζήτησε με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο Saha αποκάλυψε ότι ο εθισμός στο σεξ, τα ακριβά κοσμήματα και τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι μέρος της βρετανικής ποδοσφαιρικής σκηνής.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής επισήμανε: «Ας είμαστε ειλικρινείς, οι γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος πειρασμός. Για έναν νεαρό παίκτη μπορεί να γίνουν η αχίλλειος πτέρνα του. Μία γυναίκα μπορεί να εξαπατήσει έναν ποδοσφαιριστή και να πουλήσει την ιστορία τους. Έχω δει αρκετούς παίκτες να χάνουν τις ισορροπίες τους. Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να πάρεις λίγα λεπτά να σκεφθείς την κατάσταση γιατί καταλήγεις να παίζεις άσχημα για τον σύλλογό σου. Οπότε είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τον οποιονδήποτε και οι παίκτες γίνονται παρανοϊκοί με τις γυναίκες».

Σε συνέντευξή του στη γαλλική «Le Journal du Dimanche», ο Γαλλος άσος ανέφερε: «Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι. Ναι, κοσμήματα, σεξουαλικός εθισμός και μεγάλα αυτοκίνητα είναι όλα εκεί, αλλά όταν οι άνθρωποι κρίνουν βλέπουν μόνο τα άσχημα».

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ερωτικών σκανδάλων τα τελευταία χρόνια. Ο Peter Crouch της Στόουκ Σίτι λέγεται ότι πέρασε ένα καυτό σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη με μία 19χρονη Αλγερινή ιερόδουλη πίσω από την πλάτη της νυν συζύγου του Abbey Clancy. Ο Wayne Rooney της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φημολογείται ότι απάτησε την Coleen με δύο ιερόδουλες.

Ωστόσο, η Τότεναμ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις του Saha, τον οποίο πήρε με μεταγραφή από την Έβερτον τον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ: THE SUN
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger